Farmer Cross

Kosmos tervisest, toitumisest ja heaolust

Parim kortsudevastane kreem hüaluroonhappe ja kollageeniga

Reeglina mõtleb enamik meist, kui me räägime, tõenäoliselt selliste suurte kosmeetikabrändide toodetest nagu Gerovital, Clinique, Bioderma, Vichy, Bioliv, Avene või Loreal, sugugi mitte looduslikud tooted, kombinatsioonidel põhinevad kreemid 100% looduslikest koostisosadest. See artikkel aitab teil teha õige valiku, et pärast valitud kortsukreemi kasutamist saaksite soovitud tulemusi.



Parimate kortsudevastaste kreemide soovitamiseks oleme teinud ulatuslikku dokumenteerimistööd, mille käigus oleme uurinud kogu saadaolevat teavet umbes 18 kortsudevastase ja vananemisvastase hoolduse kohta. Selle dokumentatsiooni tulemusena oleme jätnud nimekirja 3 tootest, mis vastasid täielikult meie nõuetele ja mida praegu usume, et võime teid täie kindlusega soovitada.



Selles artiklis:



Nende kolme loodusliku kosmeetikaprotseduuri valimisel oleme võtnud arvesse mitmeid aspekte, mida käesolevas artiklis käsitleme. Peamised valikukriteeriumid koosnesid kohtadest, kus need olid kättesaadavad, kasutajate arvamustest ja nende tunnistustest erinevatest foorumitest, ravivalemist, kreemi toimeainetest, saadaolevatest hinnapakkumistest, tulemuste ilmumise minimaalsest ajast. samuti negatiivsete kõrvaltoimete võimalikkust.



Parimad nägu tõstva toimega kortsudevastased kreemid



Hea tõhus kortsukreem peab meie arvates tingimata tagama kompleksse terapeutilise efekti, millel on lai valik toiminguid ja mida saavad kasutada igas vanuses inimesed.



On väga oluline, et naha noorendav hooldus pakuks täielikku kaitset UV-kiirte ja mürgiste elementide kahjuliku mõju eest keskkonnas, toites samal ajal nahka ja tagades päeva jooksul optimaalse niisutustaseme.

Samuti on väga oluline, et neil oleks suurem läbitungimisvõime, et kreemi toime sügavatele kortsudele oleks võimalikult tõhus.



Allpool leiate 3 kortsukreemi, mis vastavad kõigile neile valikukriteeriumidele ja mida soovitame oma lugejatele.



Goji kreem



Goji Cream on uuenduslikul toimevalemil põhinev kortsudevastane näokreem, mille koostis on 100%. Goji Cream pakub kompleksset ja tõhusat vananemisvastast hooldust, mis toimib sügavalt kortsudele, tekitades näojooni tõstes ja kontuuri taastades tõstva efekti.



Kreemi peamine toimeaine on goji puuviljaekstrakt. Selles aktiivses komponendis on väga kõrge antioksüdantide ja vitamiinide sisaldus, mis tagab nahale kahekordse toime: suurema kaitse UV-kiirte eest ja kollageeni sünteesiprotsesside stimuleerimise.



Lisaks näo naha kollageeni tootmist stimuleerivale toimele on seda ainet ka kreemi koostises, nii et nahale on kasulik kontsentreeritud ravitoime ja päeva jooksul optimaalne niisutus. / p>

Mis puutub Goji Cream kortsukreemi hinda, siis selle revolutsioonilise noorenduskuuri tõttu soovitame kreemi tellida veebis otse tootja ametlikult veebisaidilt. Ettevaatust, aga 50-protsendiline tootmishinna alandamine kehtib ainult Eesti
s tehtud veebitellimuste kohta.



Täielik ravikuur kestab 30 päeva, mille jooksul tuleks Goji kreemi manustada iga päev, maksimaalse efekti saavutamiseks soovitatakse seda kaks korda päevas. Enne hoolduse tegemist tuleb jumestuse eemaldaja abil nägu puhastada lisanditest.



Lisaks goji puuviljaekstraktile ja kollageenile kuuluvad sinisavi, naatriumalginaat, betaiin ja eeterlikud õlid. Koostisosade töötlemiseks kasutatakse spetsiaalset meetodit, et koore lõppkoostises oleks maksimaalselt bioaktiivsete ainete kontsentratsioon.



Bioretin



Bioretin kreem on kortsudevastane kreem koos avokaadoõliga, mis aitab taastada naha elastsust ning taastada selle sile ja peen välimus. Sarnaselt ravile Goji Cream ja Bioretiniga annab see võimsa stimuleeriva efekti kollageeni tootmisele näonaharakkudes.



Lisaks kollageeni sekretsiooni parandamisele tagab avokaadoõli nahale olulise toitainete ja vitamiinide, nagu beetakaroteen, letsitiin, valgud ning A-, D- ja E-vitamiinid.



Kuna Bioretin kreemis olevad bioaktiivsed ained on aktiivsed 24 tundi ööpäevas, saab ravi rakendada üks kord päevas. Kui aga soovite saavutada kontsentreeritud ravitoimet, võite kreemi kanda kaks korda päevas, üks kord hommikul ja üks kord õhtul.



Kreemikompositsioonis olev hüaluroonhape tagab selle hoolduse väga efektiivse kortsude süvenemisega. Kreem aitab vähendada sügavaid kortse ning pikaajaliselt kõrvaldada peened jooned ja väljendusjooned, miimilised kortsud. Bioretini kortsudevastase kreemi koostis sisaldab lisaks hüaluroonhappele ja avokaadoõlile ka argaaniaõli ja glütseriini.



Sõltuvalt Bioretini kreemi kättesaadavusest Eesti
apteekides võite proovida Mea Farma apteeki, kuid varu on enamasti madal. Palju odavam variant, see on soodushinnaga.



Bluronica



Bluronica kortsudevastane kreem on uudne kortsudevastane hooldus, mis on rikastatud hüaluroonhappega, mis annab nahale prinkuse, elastsuse ja optimaalse niisutustase. Bluronica sisaldab lisaks hüaluroonhappele ka jõhvikaekstrakti, verbenaekstrakti, glütserooli ja draakoni verevaigu ekstrakti.



See tagab kolmekordse toimega kompleksse ravitoime: niisutamine, toitumine ja taastumine. Glütserool tagab bioaktiivsete ainete suurema läbitungimisvõime, mustikaekstrakt aga stimuleerib kollageeni sünteesi näonaharakkudes.



Draakoni verevaigu ekstrakt parandab naha elastsust ja aeglustab vananemisprotsesse. Põhjalik tegevus kortsude vastu tähendab nende vähenemist selgelt nähtaval viisil, pakkudes samal ajal pikaajalist terapeutilist kasu.

Bluronica on vanuses 30, 40, 55, 60 ja kuni 65.



Kreemi aktiivsete komponentide niisutav ja toitev toime tagab surnud naharakkude kiirendatud asendamise ja pärisnaha ülemiste kihtide kiire taastumise. Seetõttu taastab nahk oma peene ja sileda tekstuuri, mis toob kaasa noorenenud välimuse.



Isegi kui naha elastsus kannatab vananedes, on kortsude teke mingist hetkest alates vältimatu. on olemas
, kuid mõned meetodid või lahendused aitavad teil kortsude teket ja nende rõhutamist vältida.



Toitumise seisukohast on teile kasulikud ja kortsudevastase toimega toidutüübid C-vitamiini, Omega 3 rasvhapete, beeta-karoteeni ja madala suhkrusisaldusega toidud. ja rafineeritud süsivesikud.



Muud näonaha vananemist mõjutavad aspektid on päikese käes viibimine, suitsetamine, kaootiline eluviis, millel puudub puhkus, või iluunne, mis pole müüt, vaid teaduslikult tõene tõde. tõestatud.



Peamine külgriba



Kohustustest loobumine: veebisaidi artiklites sisalduvat teavet tuleb kaaluda ainult teavitamise eesmärgil ja see ei asenda mingil viisil arsti konsultatsiooni. Mõned saidi artiklites mainitud inimesed on kogenud erakordseid tulemusi: nii nagu inimesed erinevad üksteisest, on ka tulemused erinevad. Premioterna.it ei saa pidada vastutavaks esitatud andmete täpsuse, täielikkuse või teabe eest: vaatame üle tooted, mille tootjad me ei ole ega ole otsetarnijad, ülevaatatavate toodetega seotud probleemide korral on vaja pöörduda tootja või tarnija poole.