Farmer Cross

Kosmos tervisest, toitumisest ja heaolust

Ketogeense dieedi juhend - näide, keto retseptid, tulemused, toidud

Põhimõtteliselt on ketogeenne dieet tegelikult viis ainevahetuse ümberkalibreerimiseks, kusjuures keha on sunnitud asendama süsivesikud ja süsivesikud toidu ja keharasvaga energiaallikana. Kui glükoosiallikad on ammendunud, muudab maks nii toidus sisalduva rasva kui ka keha rasvavarud ketoonideks ja rasvhapeteks, mida see rakkude energiaallikana kasutab.


Keto dieet on äärmiselt tõhus viis keharasva ladestumise kõrvaldamiseks ilma lihasmassi kaotamata, kuni see on õigesti rakendatud.


Selles artiklis:


Selles artiklis leiate kogu vajaliku teabe algajana ketogeense dieedi kohta. Siit saate teada, mis on dieedi peamised eelised, aga ka millised on riskid, menüüd, retseptid, võimalikud tulemused, lubatud, kuid ka keelatud toidud, samuti toitumisspetsialistide arvamused ja nõuanded.


Mis on keto dieet, kuidas keha kutsub esile ketoosi


Organismi kindlakstegemist glükoosilt rasvale üleminekuks nimetatakse ketoosi esilekutsumiseks. Ketogeense dieedi eesmärk on hoida keha selles seisundis vähemalt 4–6 nädalat.


Ketoosi esilekutsumiseks peab keha drastiliselt piirama süsivesikute tarbimist, mis tähendab kõigi elimineerimist. süsivesikud ja süsivesikute tooted igapäevasest toidust. Lisateave lubatud ja keelatud toiduainete kohta varsti pärast seda.


Kui glükoos on otsas, kompenseerib maksa rasvade põletamine ja ketoonkehade sünteesimine, mida kasutatakse keha alternatiivse energiaallikana. Mida kiiremini tekitatakse ketoosi seisund, seda kiiremini hakkab keha energia tootmiseks kasutama kehale, kõhule, puusadele jne kogunenud rasva.


Kiireim viis, mida saate esile kutsuda ketoosseisundis olev keha on must poolus. On ka keto toidulisandeid, millel on ka võimalus seda protsessi veidi kiirendada ja aidata teil esimestel päevadel süsivesikute nälja sümptomitest ja ebamugavustest üle saada.


Tellige otse tootja soodushinnaga 50%.


Glükoosivarude ammendamiseks ja ketoosi minekuks kulub 24 tundi kuni mitu päeva. Lihtsaim viis ketoosihaiguse tuvastamiseks on kasutada glükomeetrit, mis mõõdab ka ketoonkehasid veres. Soovitame CareSens Dual mudelit, usaldusväärset ja kvaliteetset glükoosimõõturit, mis mõõdab glükoosi ja ketooni kehasid ning sobib KetoSensi testidega.


Süsivesikute piiramise osas on üldreegel on vähendada neid vähem kui 30-50 g päevas. Selleks on vaja täpselt teada igas toidus sisalduvate süsivesikute kogust. Selle nõude täitmiseks peate looma igapäevase menüü, vastasel juhul ei sisene keha ketoosi seisundisse.


Milliseid toite saate ketogeensel dieedil süüa - keto retseptid, menüüd, toidulisandid


Võrreldes muud tüüpi dieetidega ei ole ketogeenne dieet eriti piirav toiduainete osas, mida saate süüa, erandiks on ainult süsivesikud ja süsivesikud. Allpool on kaks loendit, millest üks sisaldab lubatud toidutüüpe ja teine ​​tavalises keto dieedis keelatud toite.


Tellige otse tootja ametlikult veebisaidilt soodushinnaga, mida on vähendatud 50%.


Ketogeense dieedi ajal peaks toitumine sisaldama kõrge rasvasisaldusega, keskmise valgusisaldusega ja väga madala süsivesikusisaldusega toite.


Nii et teil on lubatud süüa:

Kui tegemist on toitudega, mida ei tohi süüa, on ketogeenne dieet tõepoolest väga range. Järgmisest loendist leiate igat tüüpi dieedid, mis on selle dieedi ajal keelatud:


Rasvade, valkude ja süsivesikute päevase suhte osas peaksid need jääma järgmiste väärtuste piiresse:


Kalorite arvuna soovitatakse naistel vähemalt 2000 ja meestel 2500 kalorit.


Toidulisandid


Keto toidulisandid võivad aitab teil ketoosseisundisse kiiremini siseneda, leevendades samal ajal selle seisundi tekitatud ebamugavust esimestel päevadel. Soovitame Keto Guru kihisevaid tablette, mis, nagu ma ütlesin, kiirendavad ketoosi indutseerimisprotsessi ja hõlbustavad selle keha füsioloogilise seisundiga kohanemist.


Kirjutasin a, mida soovitan teil lugeda, et saada 100% looduslikel koostisosadel põhineva toote kohta selgem arvamus.


Samuti saate juurde pääseda kohta, kust saate toidulisandit tellida. erihind, palju madalam kui Eesti
apteekide hind.


Tablettide koostises on aktiivsed komponendid, mis on saadud looduslikest taimeekstraktidest. Toidulisandil ei ole kahjulikke mõjusid ega vastunäidustusi kasutamiseks.


Keto dieedi eelised


Ketogeense dieedi abil on võimalik kõrvaldage kehas kogunenud rasv ning maole, puusadele ja tuharatele ladestunud kihid, kahjustamata tervist ja kaotamata lihasmassi.


Selle dieedi peamised eelised on:


Muidugi, nagu igal teisel dieedil, on sellel ka oma eelised ja puudused. Allpool olevast loendist saate teada, millised on selle dieedi peamised riskid ja puudused.


Ketogeense dieedi riskid ja puudused


Milliseid tulemusi saab keto dieedi abil


Kui järgite ketogeense dieedi juhiseid ja ei peta, võite nädalas vähendada kuni 1 kg rasva. Pealegi on sellel dieedil palju olulisi pikaajalisi eeliseid.


Tellige otse tootja ametlikult veebisaidilt ja seda soodushinda vähendatakse 50%.


Mis puutub organismi ketoosi seisundisse, siis peaks see arstide ja toitumisspetsialistide sõnul olema 4–6 nädalat.