Farmer Cross

Kosmos tervisest, toitumisest ja heaolust

Sooleparasiitide looduslik ravi - hind, arvamused, apteek

Kuigi sooleparasiidi- või helmintnakkust on suhteliselt lihtne ravida, ei täheldata seda nii lastel kui ka täiskasvanutel sageli, kuna tekitatud sümptomid on esimeses faasis väga kerged ja suurenevad parasiitide arvu suurenedes. sooleparasiidid jämesooles.


Sooleparasiitide ravimravi, kuigi sellel on suurepärane terapeutiline toime, võib põhjustada tõsiseid kõrvaltoimeid, nagu oksendamine, kõhuvalu, iiveldus, kõhulahtisus jne. Järelikult on kehaga vähem agressiivne raviv variant, kuid parasiitorganismidele keskendunud terapeutilise toimega looduslikel koostisosadel põhinevad ravimid, mis ei tekita negatiivseid kõrvaltoimeid ja millel pole tavaliselt vastunäidustusi. / p>

Selles artiklis:


Selle artikli eesmärk on pakkuda teile kogu olulist teavet parimate looduslike ravimeetodite ja ravimite tõhusate alternatiivide kohta, et teil oleks parem arvamus selgitage välja, milline valik sobib teile või teie lapsele.


Parimad looduslikud alternatiivid sooleparasiitide ja usside uimastiravile


Soovitamiseks kõige tõhusamad looduslikud ravimeetodid helmint-nakkuste korral viisime läbi intensiivse uurimistöö, mis hõlmas 8 parasiitoosi loodusliku abinõu üksikasjalikku analüüsi, millest valisime 3 meie valikukriteeriumile vastavat toodet. Võtsime arvesse erinevaid aspekte, nagu ravi hind, terapeutilise valemi bioaktiivsed komponendid, ravi manustamise lihtsus, kättesaadavus Eesti
apteekides, samuti spetsialistide arvamused nende toodete kohta.


Allpool leiate lisateavet kõigi meie soovitatud kolme raviviisi kohta ja lingid tootja veebisaitidele.


Bactefort


< / p>

Bactefort on sooleparasiitide looduslik ravim tilkade kujul, mis põhineb ainulaadsel ja uuenduslikul 100% looduslike koostisosade kombinatsioonil, millel on väga tugevad antihelmintilised ja antibakteriaalsed omadused.


< p> See on ravim, mida soovitame eriti lastele, sest tilkade kujul on seda palju lihtsam manustada kui tablettide kujul.


Bacteforti valem viib vaenuliku keskkonna tekkeni. parasiitsete organismide jaoks, samal ajal kui see peatab a mmollo. Sel viisil tagatakse täielik ravitoime, mis viib parasiitide kiire hävitamise ja soolestikust väljutamiseni. Raviperiood on 30 päeva, mille jooksul toimub ravi üks kord. päeva kohta. Annustamine hõlmab 30 tilga Bacteforti lahjendamist klaasi kuumas vees. Saadud joogil on magus maitse, seda on väga lihtne tarbida. Enne söömist on soovitatav ravi läbi viia.


Üks peamisi neist on kõrvitsaseemneekstrakt, milles on palju cucurbiti. Kukurbitiin on antihelmintiliste omadustega bioaktiivne aine, millel on üliagressiivne toime soolestikku nakatanud parasiitsete organismide suhtes.


Kuluna otse tootja veebisaidilt, kus ostjad Eesti
saab Bacteforti tootjahinnast täiendava 50% allahindluse.


Detoxic


< p> Looduslikud detoksilised tabletid tagavad kiire ja tõhusa parasiidivastase ravi, kõrvaldades helmint-nakkuse peamised sümptomid juba esimestest ravipäevadest. Mis puutub Bactefort'i tilkadesse, siis see põhineb 100% looduslikul koostisel, ravimtaimede ekstraktidel, mis pakuvad palju terapeutilisi eeliseid.


Detoxici toimevalemi aluseks on peamised toimeained: tinktuur, roti sabaekstrakt, nelgipulbri ekstrakt, Centella asiatica leheekstrakt, puuviljaekstrakt Phyllanthuse ekstraktiga, Apium graveolensi ekstrakt ja kurkumi pikkade juurte ekstrakt.


L Nelkpulbri ekstrakt sisaldab palju antioksüdante. Lisaks tagab see koostisosa parasiitorganismide hävitava toime, neutraliseerides need väga kiiresti. Kurkumi juureekstrakt on veel üks toimeaine, millel on väga oluline roll, nimelt paranemisprotsessi stimuleerimiseks, kui parasiidid on kõrvaldatud. See aitab kaotada parasiitide toksilised mõjud sooles asuvatele kudedele.


Teiseks piisab sooleparasiitide nakkuse täielikuks kõrvaldamiseks 30-päevast raviskeemi. Detoksilistel pillidel pole vastunäidustusi ja need ei põhjusta kehale negatiivseid kõrvaltoimeid.


Germitox


Kolmas looduslik ravimeede, mida soovitame, kannab nime Germitox ja on ka pillilaadne toode, nagu ka Detoxic. Hinnana on need kõige kulutõhusamad ravimid. Selle artikli tootja veebisaidil avaldamise ajal saate kasutada soodsamat hinda, mis on madalam kui apteekide hind.


Germitoxi pillidel on ainulaadne koostis, mis sisaldab 5 100% looduslikku ja rikkalikku koostisosa. bioaktiivsete ainete kontsentreeritud antibakteriaalsete ja antihelmintiliste omadustega.


Raviperiood on lastel erinev. Laste nakatumise korral on raviperiood 20 päeva ja täiskasvanutel 30 päeva. Võtke ravi ajal üks Germitoxi kapsel üks kord päevas.


Nende toimeained on: tüümianiõli, musta küüslaugu ekstrakt, klaasiekstrakt, punased ja Prantsuse vetikad.


Ehkki erinevat tüüpi helmintid põhjustavad erinevaid sümptomeid, võib enamikul sooleparasiitide juhtudest esineda mitmeid tavalisi sümptomeid, olenemata soolestikus esinevast sooleparasiidi tüübist, hapnikust, limbist, paelussist , giardias.


Helmintnakkuse põhjustatud peamised sümptomid on loetletud allpool:


Laste sooleparasiitide korral võivad esineda ka järgmised sümptomid:


Ehkki ülal soovitatud ravimeetodid annavad kontsentreeritud immunoprotektiivse efekti, on reinfektsioonivõimaluse täielikuks ärahoidmiseks kodus parasiitide munade või vastsete neelamine kodus või aluspesus erinevatelt pindadelt, kuid väga oluline on puhas kõigi öömajade kindralitädi.